Contact met ons kantoor tijdens de lockdown-maatregelen

Met van kracht worden van de huidige lockdown-maatregelen heeft gevolgen voor onze dienstverlening. Hieronder leggen wij uit wat dit voor u betekent.

Ons kantoor blijft open
Als 'locatie voor zakelijke en financiële dienstverlening' blijft ons kantoor geopend. Tegelijkertijd moeten wij ons houden aan de norm om contacten tot een minimum te beperken. Daarnaast is thuiswerken de norm. Dit betekent dat wij de bezetting op ons kantoor tot een minimum beperken.

Geen fysieke afspraken
Tot 19 januari 2021 zullen wij geen afspraken bij ons op kantoor, bij u thuis of op uw bedrijf maken. Wij kunnen wel een telefonische afspraak met u inplannen of een afspraak via beeldbellen (Microsoft Teams).
Heeft u al een afspraak met ons gemaakt dan contacten wij u voorafgaand aan deze afspraak om met u af te stemmen op welke wijze wij de afspraak met u vorm kunnen geven.

RegioBank
Ook het bezoek aan onze RegioBank is tot 19 januari 2021 niet mogelijk met uitzondering van strikt noodzakelijke handelingen. Dat zijn uitsluitend handelingen die direct uw betalingsverkeer beïnvloeden. Hiervoor geldt: maak van tevoren een telefonische afspraak met ons via 0172-614550. Alleen dan kunnen wij u van dienst zijn.

Telefonische bereikbaarheid en contact per e-mail

Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur blijven wij gewoon telefonisch bereikbaar en ook per e-mail kunt u ons contacten.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, dan vernemen wij dat graag van u. Mailt u ons via info@domburgvandepanne.nl of bel ons tijdens kantooruren op 0172-614550.

Blijf gezond!

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie