Basismodule service-abonnement

De basismodule vormt de grondslag voor elk abonnement. En wordt aangevuld met een Schade-, Leven-, Hypotheken- of Arbeidsongeschiktheidmodule. Welke module je kiest is afhankelijk van uw product(en)keuze.

De basismodule kost € 7,50 per maand en bevat de volgende onderdelen:

24-uurs bereikbaarheid bij schade
Een schade komt altijd ongelegen. Juist in die situaties bewijst het abonnement zijn toegevoegde waarde. Want voor schades zijn wij voor jou 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Altijd ‘live’ iemand aan de telefoon die jouw situatie aanhoort en direct tot actie overgaat, zodat de overlast voor jou tot een minimum wordt beperkt.

Voorbeeldna een gezellig etentje kom je aan het einde van de avond thuis en constateer je dat de voordeur is geforceerd; er is bij je ingebroken. Je belt direct met ons algemene nummer en wordt doorgeschakeld naar de dienstdoende adviseur. Er wordt een reparateur ingeschakeld om de eerste nood te lenigen. De eerst volgende werkdag nemen wij contact met je op om de verdere afwikkeling met je te bespreken. Ontzorgen ten top!

Gratis overstapservice
Wij streven ernaar jouw primaire aanspreekpunt te zijn op financieel gebied, jouw ‘financiële huisarts’. Heb je nog verzekeringen lopen die niet via ons kantoor geadministreerd zijn, dan zorgen wij ervoor dat ook deze verzekeringen in onze administratie opgenomen kunnen worden. En natuurlijk controleren wij dan gelijk of die verzekeringen nog wel aansluiten bij jouw huidige situatie en wensen. Is een beter alternatief voor handen of is een besparing op de premie mogelijk, dan bespreken wij dat uiteraard direct met je.

Gratis onderhoudsgesprek over je verzekeringen
Voor al je verzekeringen die via ons kantoor geadministreerd zijn, heb je recht op een gratis periodiek onderhoudsgesprek tijdens kantooruren bij ons op kantoor (*). Dat mag éénmaal per 2 of 3 jaar maar beter nog: op een moment dat jij het nodig vindt. Want wij zijn er graag als jij ons nodig hebt.

(*) wens je een afspraak buiten kantooruren en/of op een andere locatie dan ons kantoor, bijvoorbeeld bij jou thuis, dan kunnen daaraan kosten verbonden zijn. Wij informeren je daar altijd vooraf over. Uiteraard biedt het service-abonnement een korting op deze kosten.

Hulp bij het invullen van je belastingaangifte
Het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte – voor 1 april van ieder jaar – is vaak een hele opgave. Ons service-abonnement helpt je bij deze activiteit. Wij maken ieder jaar afspraken met belastingadviseurs en accountants om  je behulpzaam te zijn bij het invullen van je aangifte. En uiteraard tegen een zeer concurrerende prijs! Elders op deze website vind je de namen en contactgegevens van deze adviseurs en hun actuele prijzen.

Digitale nieuwsbrief
Periodiek ontvang je van ons een digitale nieuwsbrief met bruikbare tips en adviezen. Ook bieden wij in de nieuwsbrief regelmatig voordelen en acties aan, waarvan abonnementhouders exclusief gebruik kunnen maken.

Voordelen bij onze partners
Met verschillende bedrijven en instellingen hebben wij afspraken gemaakt, exclusief voor onze abonnementhouders. Zo kun je kortingen krijgen op de tarieven van de met ons samenwerkende notarissen, advocaten, makelaars, taxateurs en vele anderen. Zie het overzicht van onze partners.

Voordeelacties
Niet alleen bij onze aangesloten partners krijg je doorlopend en eenvoudig voordeel maar periodiek bieden wij de houders van het service-abonnement ook leuke aanbiedingen.

Denk bijvoorbeeld aan het gratis wassen van je auto in een hypermoderne autowasstraat, een (extra) korting op het assortiment van een winkelier, korting op de entree van musical of theatervoorstelling maar ook een (premie)voordeel bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Ons streven is je zoveel voordelen te bieden dat het service-abonnement je meer oplevert dan dat het jou kost!

Meer informatie?
Wil je meer weten over de voordelen van het Service-abonnement? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij vertellen het je graag!

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie